Teatergrupper för barn och unga

 I våra teatergrupper för barn och unga varvas dramapedagogiska övningar med pjäsprojekt, där medlemmarna tillsammans får arbeta från idé till föreställning. Allt med fokus på glädje, gemenskap och personlig utveckling!

 Sedan våren 2015 har grupperna letts av Elin Söderlind.

Vi på Grotteatern är stolta över våra barn och ungdomsgrupper! Fokus ligger alltid på att barnen ska ha roligt i sitt skapande och att tillsammans med likasinnade kunna uttrycka och uppleva tankar och idéer genom teaterns magiska värld. Många har fortsatt hos oss länge och det är otroligt roligt att se deras utveckling i uttryck, trygghet och scennärvaro.

Vi vill även informera om att våra grupper för nuvarande endast gäller barn mellan 9-12 år, har man däremot tidigare gått i våra grupper har man chans att fortsätta i ungdomsgruppen även efter 13 år. Har du ett teaterintresserat barn som är 13 år eller äldre kan vi hänvisa till Kulturcentrum för Barn och Unga. Där kan man börja i grupper upp till man går ur gymnasiet. Är du 17 år eller äldre kan du börja i våra vuxengrupper!

Intagning sker varje höst. Då får de barn (målsman) som står först i kö mail som man måste svara på. Svarar man inte eller tackar nej går platsen vidare till nästa. 

Vi har nu stängt våra anmälningsmöjligheter och öppnar igen i vår. Vi har många förväntansfulla barn i kö och vi arbetar ständigt med att försöka utveckla verksamheten så fler barn kan få plats. Har du anmält ditt barn men ännu inte fått svar så står ni kvar i kön.

Vid frågor kan man kontakta Elin Söderlind
elin_sod@hotmail.com eller 0702-484198

 

Annonser

One thought on “Teatergrupper för barn och unga

Kommentarer inaktiverade.