Teatergrupp

Har du aldrig spelat teater förut eller vill du fortsätta ditt tidigare teaterintresse? Då är detta rätt grupp för dig! Detta är en teatergrupp för vuxna mellan 17-99 år och alla sugna på teater och skådespeleri är välkomna att anmäla sig.

Teatergruppen leds av Stefan Lidström.

Upplägg

Teatergruppen är för dig som antingen är nybörjare eller för dig som spelat teater förut och nu är sugen på att hitta en grupp att spela med!

Tillsammans med en grupp har man chansen att spela teater på sin fritid. Vad grupperna gör under ett år utarbetar man tillsammans med hjälp av en ledare. Det är ett kreativt arbete med teater som utgångspunkt.

Gruppen kommer ses minst en gång i veckan (kanske någon dag extra inför potentiella uppspel). Dagarna är tisdagar 18:30-20:30.

Gilla oss på Facebook för ständig uppdatering om grupperna, föreningen och föreställningar!

Vi har nu stängt ansökningsmöjligheten för i år. De som har hunnit söka står nu i kö och vi jobbar med att erbjuda plats till dom längst upp. Får du mail så måste du tacka JA till platsen, annars går den vidare till nästa i kön. Har du frågor kan du kontakta oss via privat chat på Facebook. Vi svarar flitigt.

Nästa ansökningsmöjlighet kommer i vår. 

 

 

Annonser