Improvisation

Är du sugen på att utforska konsten att improvisera? Hitta dig själv? Eller utveckla din kreativitet? Då är Improvisation för dig!

Gruppen leds av Helge Karlsson.

Upplägg

Improvisation handlar om att utan manus och med lätta ramar kunna hitta på en historia och karaktärer på plats. Gruppen är till för dig som antingen har improviserat förut eller aldrig ens har stått på en scen. Det handlar om att du som individ ska kunna hitta ditt uttryck och samspel med andra med hjälp av improvisation.

I år kommer vi göra ett nytt system för intagningarna på Grottan. För att ge bäst förutsättningar till allas teaterengagemang så kommer vi skapa grupper med ett ex antal platser. Dessa grupper, den ena för generell teater och den andra för improvisation, kommer då få jobba ihop sig och utvecklas tillsammans under året. Vi kommer endast ta in nya deltagare i grupperna inför varje höst och ansökningsmöjligheten öppnas på våren.

Tillsammans med en grupp har man chansen att spela teater på sin fritid. Vad grupperna gör under ett år utarbetar man tillsammans med hjälp av en ledare. Det är ett kreativt arbete med improvisation som utgångspunkt.

Gilla oss på Facebook för ständig uppdatering om grupperna, föreningen och föreställningar!

Nu är gruppen stängd för ansökningar för det här läsåret (Läsår: ca September-juni). De som sökt men inte fått plats står kvar i kön. Vi öppnar möjligheten att söka igen någon gång i vår, så håll utkik här eller på Facebook!

 

 

 

Annonser