Ledare

 

Elin_grottanELIN SÖDERLIND
Tel: 0702-484198
Mail: elin_sod@hotmail.com

Elin är född och uppväxt på Hammarö, utanför Karlstad. Teater har alltid funnits med i allt från tidiga lekar med vänner till större musikaler och föreställningar på bl.a. Värmlandsteatern. 2013-2016 studerade Elin till manusförfattare på Umeå Universitet och har sedan våren 2015 jobbat som teaterledare på Grotteatern. Trots Elins utbildning ligger improvisation henne lika varmt om hjärtat och hon tycker om att blanda de båda konstformerna i sitt arbete med grupperna. ”Det viktigaste med teater är trygghet och bejakande till varandra och varandras idéer. Allt är teater med rätt hjälpmedel.”

Elin leder Barnteatergrupperna.

 

Helge_GrottanHELGE KARLSSON
Tel: 076-5781814
Mail: Helgek83@gmail.com

Helge Karlsson är utbildad musiker vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. Han har gått ett flertal kurser i improvisationsteater vid Stockholms Improvisationsteater och där medverkat som improvisatör i pjäser. Han har varit skådespelare i amatöruppsättningar, främst i Ö-teatern i Stockholms skärgård. Helge är framförallt inriktad på tajming, fysikalitet och minimalistisk kärnfullhet i sitt arbete som regissör.

Helge leder Teaterprojektet.

 

Stefan_grottanSTEFAN LIDSTRÖM
Tel: 070-6062988
Mail: stefanlidstrom@gmail.com

Stefan är yrkesutbildad musikalartist vid Musikalakademien på Strömbäcks Folkhögskola. Han har under flera år arbetat som frilansande skådespelare och musikalartist vid bland annat Norrlandsoperan, Lunds Stadsteater och Astrid Lindgrens Värld. Som ledare söker han skapa välkomnande och lustfyllda miljöer där gruppen vågar utforska och skapa tillsammans med nyfikenhet och mod.

Stefan leder teatergruppen och improvisationsgruppen

Annonser