Ledare

 

Elin_grottanELIN KRISTIANSEN
Tel: 0702-48 41 98
Mail: elin_sod@hotmail.com

Elin är född och uppväxt på Hammarö, utanför Karlstad. Elin är utbildad manusförfattare vid Umeå Universitet och har jobbat som ledare på Grotteatern sedan våren 2015. Utöver sitt engagemang i föreningen jobbar hon frilans med film och reklam samt heltid som dramapedagog och filmansvarig på Umeå Kulturskola.
Elin leder ungdomsgruppen G-råttorna och har även tidigare varit Ordförande i Grotteatern.

 

cropped-p1090708.jpgJOEL QWARFORTH
Tel: 073-8266201
Mail: qwarforthjoel@gmail.com

Joel har gått i teatergrupp på Grotteatern i sju år och nu går han i Elin Kristiansens grupp G-råttorna. Joel kommer ursprungligen från Nyland nära Kramfors men har sedan länge bott i Umeå. Just nu går Joel tredje året på gymnasiet inriktning Djur. Han har hösten 2019 börjat leda teatergruppen Klosstöntarna.

Joel leder gruppen Klosstöntarna tillsammans med Sara Berggren.

 

p1090799.jpgSARA BERGGREN
Tel: 073-028 13 55
Mail: sara.berggren03@gmail.com

Sara är en av Grotteaterns ungdomsledare. Hon har gått i Grotteaterns barngrupper i sju år och är idag en del av ungdomsgruppen G-råttorna. Just nu går hon andra året på gymnasiet inriktning Teater. Tillsammans med Joel Qwarforth leder hon gruppen Klosstöntarna!

 

 

 

Mikaela.jpg

 

MIKAELA ÖSTLIN
Tel: 0708-636359
Mail: micki_ostlin87@hotmail.com

Mikaela är född i den lilla byn Enånger i vackraste Hälsingland. Hon är utbildad teaterpedagog, teaterlärare och skådespelare. Hon har många års erfarenhet av teaterregi och ledarskap både på gymnasieskola, kulturskola och inom friteatergrupper. Hon arbetar också med manusskrivande, skådespeleri, radioteater och film. Mikaelas stora passion inom teater är improvisation, då hon älskar känslan av att utmanas, skratta och bara må ruskigt bra tillsammans. Det många inte vet om Mikaela är att hon också är buktalare.

Mikaela leder improvisationsgrupperna.

DAVID ÅLSTIG
Tel: 070-296 82 21
Mail:
davidalstig@gmail.com

David leder Teatergruppen för vuxna.

WILLEKE MARTENS
Tel:
Mail:

Willeke leder och regisserar föreställningen Barbro och Julie. Hon håller även i och regisserar ett projekt för kvinnor, ickebinära och transpersoner som ska sätta upp Processen av Kafka.

HANNAH VALDEMARSSON

Hannah leder ungdomsgruppen Jaha-dom! tillsammans med Herman Rodling.

HERMAN RODLING

Herman leder ungdomsgruppen Jahe-dom! tillsammans med Hannah.