Ledare

cropped-p1090708.jpgJOEL QWARFORTH
Tel: 073-8266201
Mail: qwarforthjoel@gmail.com

Joel har gått i teatergrupp på Grotteatern i sju år och nu går han i Elin Kristiansens grupp G-råttorna. Joel kommer ursprungligen från Nyland nära Kramfors men har sedan länge bott i Umeå. Han har hösten 2019 börjat leda teatergruppen Klosstöntarna tillsammans med Sara Berggren.

p1090799.jpgSARA BERGGREN
Tel: 073-028 13 55
Mail: sara.berggren03@gmail.com

Sara är en av Grotteaterns ungdomsledare. Hon har gått i Grotteaterns barngrupper i sju år och är idag en del av ungdomsgruppen G-råttorna. Just nu går hon tredje året på gymnasiet inriktning Teater. Tillsammans med Joel Qwarforth leder hon gruppen Klosstöntarna!

Mikaela.jpg

MIKAELA ÖSTLIN
Tel: 0708-636359
Mail: micki_ostlin87@hotmail.com

Mikaela är född i den lilla byn Enånger i vackraste Hälsingland. Hon är utbildad teaterpedagog, teaterlärare och skådespelare. Hon har många års erfarenhet av teaterregi och ledarskap både på gymnasieskola, kulturskola och inom friteatergrupper. Hon arbetar också med manusskrivande, skådespeleri, radioteater och film. Mikaelas stora passion inom teater är improvisation, då hon älskar känslan av att utmanas, skratta och bara må ruskigt bra tillsammans. Det många inte vet om Mikaela är att hon också är buktalare.

Mikaela leder improvisationsgrupperna.

DAVID ÅLSTIG
Tel: 070-296 82 21
Mail:
davidalstig@gmail.com

David leder Teatergruppen för vuxna.

HANNAH VALDEMARSSON

Hannah leder ungdomsgruppen Jaha-dom! tillsammans med Herman Rodling.

HERMAN RODLING

Herman leder ungdomsgruppen Jaha-dom! tillsammans med Hannah Valdermarsson.

ELVIN SJÖSTRÖM

Elvin leder gruppen G-råttorna.