Ledare

 

Elin_grottanELIN KRISTIANSEN
Tel: 0702-48 41 98
Mail: elin_sod@hotmail.com

Elin är född och uppväxt på Hammarö, utanför Karlstad. Elin är utbildad manusförfattare vid Umeå Universitet och har jobbat som ledare på Grotteatern sedan våren 2015. Utöver sitt engagemang i föreningen jobbar hon frilans med film och reklam samt heltid som dramapedagog och filmansvarig på Umeå Kulturskola.
Elin leder ungdomsgruppen  Johnny Deppar och är även Ordförande i Grotteatern.

 

cropped-p1090708.jpgJOEL QWARFORTH
Tel: 073-8266201
Mail: qwarforthjoel@gmail.com

Joel har gått i teatergrupp på Grotteatern i sju år och nu går han i Elin Kristiansens grupp Johnny Deppar. Joel kommer ursprungligen från Nyland nära Kramfors men har sedan länge bott i Umeå. Just nu går Joel andra året på gymnasiet inriktning Djur. Han har hösten 2019 precis börjat leda teatergruppen Klosstöntarna.

Joel leder gruppen Klosstöntarna tillsammans med Sara Berggren.

 

p1090799.jpgSARA BERGGREN
Tel: 073-028 13 55
Mail: saraberggren03@gmail.com

Sara är en av Grotteaterns ungdomsledare. Hon har gått i Grotteaterns barngrupper och är idag en del av ungdomsgruppen Johnny Deppar. Tillsammans med Joel Qwarforth leder hon gruppen Klosstöntarna!

 

 

 

 

 

Mikaela.jpgMIKAELA ÖSTLIN
Tel: 0708-636359
Mail: micki_ostlin87@hotmail.com

Mikaela är född i den lilla byn Enånger i vackraste Hälsingland. Hon är utbildad teaterpedagog, teaterlärare och skådespelare. Hon har många års erfarenhet av teaterregi och ledarskap både på gymnasieskola, kulturskola och inom friteatergrupper. Hon arbetar också med manusskrivande, skådespeleri, radioteater och film. Mikaelas stora passion inom teater är improvisation, då hon älskar känslan av att utmanas, skratta och bara må ruskigt bra tillsammans. Det många inte vet om Mikaela är att hon också är buktalare.

Mikaela leder improvisationsgrupperna.

 

EBBA SKOOG
Tel: 070-350 99 05
Mail: ebbaskoog96@gmail.com

Ebba Skoog är född och uppvuxen i Boden i Norrbotten. Hon är utbildad musikalartist på Musikalakademien i Umeå. Utöver jobbet på Grotteatern frilansar hon som musikalartist och skådespelerska.  Ebba är ledare för gruppen Jaha-Dom!

 

 

 

DAVID ÅLSTIG
Tel: 070-296 82 21
Mail:
davidalstig@gmail.com

David leder Teatergruppen för vuxna.

SHAYAN RAD
Tel:
Mail: Shayanradfilm@gmail.com

Shayan leder och regisserar TeaterKraters kommande projekt Körsbärsträdgården.

WILLEKE MARTENS
Tel:
Mail:

Willeke leder och regisserar föreställningen All about Eve.