2023 Vi besvarar ditt samtal så snart vi kan

Spelas i mars – april 2023

24 mars I 25 mars I 31 mars I 1 april I 2 april 2023

Någonstans i Västerbottens inland på ett anspråkslöst litet kontor går livet sin gilla gång. De fyra kollegorna har lärt sig acceptera varandra och fått tillvaron på arbetet som telefonförsäljare att fungera ganska väl. Den ena dagen liknar den andra och de fyra som jobbar där gör ungefär samma som de alltid har gjort sen de kom dit. Ann-Britt dricker kaffe och försöker hålla ordning. Lisa läser tidningen och utför inte mer jobb än nödvändigt. Tomas äter kakor och skrockar åt sin egen humor allt medan han försöker komma över förlusten av sitt gamla jobb. Nora är nykomlingen som ser arbetsplatsen som en chans att göra karriär.

En dag dimper plötsligt ett paket in på kontoret, en ny säljchef dyker upp och El med livstidsgaranti blir ett begrepp. Innan kollegorna hunnit blinka har spelreglerna på arbetet fullständigt kastats omkull. Det som följer är två veckors kaos där ingen längre vet var de har de andra, vem som går att lita på och vilken strategi som gynnar jaget och vilken strategi som gynnar laget.

Vi besvarar ditt samtal så snart vi kan är musikteatern som stundtals kan betraktas som osannolik och alltför långt från verkligheten. Samtidigt är det möjligt att känna igen sig i samtiden och i omgivningens olika sätt att bemöta det kaos som drabbar dem. För när hotet utifrån riskerar att bryta sönder en ordnad tillvaro, hur trist den än må vara, agerar människan mer naket än någonsin. Fult och vackert.

Välkommen!

Skådespelare: Cécilia Ravry, Joakim Tegblom, Mona Bäckström, Peter Bennesved och Rebecka Enström.
Regi & Produktion: Johannes Larsson
Ljus & Teknik: Johannes Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *